Snoopey, de modelvliegclub uit Midden Brabant

Er is belangrijk nieuws voor onze leden. Log in om dit op onze ledenpagina te bekijken.

Zweefvliegtuigen, motorvliegtuigen (elektro en brandstof), helikopters en ook schaalmodellen zie je het hele jaar door bij de “MVC-Snoopey”. Sinds kort verschijnen er ook multikopters, door veel mensen ook drones genoemd.
Er wordt gevlogen door  jong en oud. Modelvliegen is een geweldige hobby!
Het bouwen van een model is zeer uitdagend en dat geldt nog meer voor het vliegen. In het menu club informatie kan je er meer over lezen.
Modelvliegclub “Snoopey” is opgericht in 1978 in Oisterwijk. Later zijn wij naar het huidige veld in Dongen verhuist.  Wij beschikken daar over een zeer mooi veld met een schuilkeet, voorzien van verwarming en stromend water.
Het is een gezellige club. Het vliegen gebeurt op het modelvliegveld van “MVC-Snoopey”, gelegen aan de Bosweg 25 in Dongen. (Navigeer naar kruising Bosweg/Veepad en ga de doodlopende weg in)
Er wordt van alles aan gedaan om de goede relatie met de omgeving te behouden, o.a. door het strikt naleven van het geluidsreglement  en het contact met de vliegbasis “Gilze Rijen”, ook wel het “Defensie Helikopter Commando” genoemd.

“MVC-Snoopey” bestaat momenteel uit ongeveer 65 leden.

Hopelijk tot ziens bij MVC Snoopey!

Impressie Open Dag 17-9-2017

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.